Voor wie is AYN Business Consultants?

Realistische inspirator voor ondernemers en dienstverleners

AYN Business Consultants is er voor ieder bedrijf of non-profitorganisatie die financiële-, verkoop-, marketing- of investeringsvraagstukken professioneel beantwoord wil hebben.

  • Ondernemers in kleine en middelgrote ondernemingen die de volgende stap willen zetten
  • Ondernemers die een nieuw product of dienst in de markt willen zetten
  • (Ver)kopers van en investeerders in middelgrote bedrijven
  • Banken, financiële en juridische dienstverleners die businessplannen of financieringsaanvragen willen toetsen aan de markt
  • Belgische ondernemers die in Nederland willen starten en Nederlandse ondernemers die in België willen starten
  • Publieke organisaties die te maken krijgen met private ondernemingen

2manAYN Business Architects & Consultants ontwerpt en bouwt, voor u of samen met u nieuwe business en beoordeelt en vercommercialiseert bestaande producten en diensten met de nadruk op haalbaarheid en focus op sales en marketing.

AYN Business Architects & Consultants analyseert, verandert en verbetert producten, diensten, lopende projecten en bedrijfsprocessen op commercieel en marketing gebied.

AYN Business Architects & Consultants werkt voor banken, juridische en financiële dienstverleners die investeringen, financieringsaanvragen en businessplannen willen toetsen aan de markt. Maar ook voor (middel)grote bedrijven en non-profit organisaties en ondernemers die een nieuw product of dienst in de markt willen zetten of advies willen voor de verbetering van bedrijfsprocessen.

AYN Business Architects & Consultants assisteert en adviseert (ver)kopers van en investeerders in middelgrote bedrijven op de commerciële haalbaarheid van producten en diensten en beoordeelt businessplannen op haalbaarheid en realisme.

AYN Business Architects & Consultants onderscheidt zich door een efficiënte en pragmatische aanpak. Naast profijtelijke business zijn ondernemerschap en realisme de belangrijkste referenties bij alles wat AYN Business Architects & Consultants doet. Wij aarzelen dan ook niet om de verantwoordelijkheid voor implementatie en realisatie van de projecten te dragen en daarop afgerekend te worden.