Wie is AYN Business Consultants?

Commercieel, pragmatisch, realistisch met meetbaar resultaat

Jan PonsJan Pons (1959) is de drijvende kracht achter AYN Business Consultants. In 1997 gestart als zelfstandig ondernemer en inmiddels een oude rot in het vak. Vol passie en enthousiasme over nieuwe ontwikkelingen en innovatie. Continue zoekend naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor nieuwe business. Maar ook realistisch en pragmatisch.

Helpt graag (jonge) ondernemers een stap vooruit en is bereid zijn kennis en ervaring aan maatschappelijke projecten te schenken. Ziet niet alleen de kansen, maar zet ze ook om in business.

Met een sterk analytisch vermogen worden problemen gereduceerd tot de essentie en worden oplossingen aangedragen. Meer generalist dan detaillist. Vasthoudend, soms een beetje eigenwijs maar constructief, open en eerlijk. Voelt snel verantwoordelijkheid en neemt de leiding wanneer dat nodig is. Kan goed luisteren en op de achtergrond opereren. Een sterke commerciële instelling met een creatieve aanpak. Overtuigend, doelgericht, enthousiast en innemend. Houdt van golf, jazz en mooie wijnen.

Passie voor business development

Jan Pons wordt blij en gelukkig als (jonge en innovatieve) ondernemers een stap verder geholpen worden. Door te luisteren, te analyseren, een plan van aanpak te maken en de uitvoering daarvan zelf aan te pakken of te begeleiden. Doet dat graag voor ondernemers die willen ‘sparren’, die een objectieve mening willen hebben en die bereid zijn te veranderen. Aarzelt niet als commissaris toe te treden om te adviseren en te controleren.

Met gedreven passie voor business development en hoe van een idee een winstgevend product te maken.

Adviseert banken, financiële en juridische dienstverleners die businessplannen of financieringsaanvragen willen toetsen aan de markt. Banken die financieringen verstrekken aan ondernemers en maar moeten afwachten hoe het afloopt vragen een oogje in het zeil te houden of als stuurman mee te varen.

antwerpenBelgië

Van 2007 tot 2014 woonde en werkte Jan in Antwerpen. Die odernemerservaring in België adviseert en helpt hij Belgische ondernemers die in Nederland willen starten en Nederlandse ondernemers die in België willen starten.

Lees meer over de achtergrond van Jan Pons.